Om Kristina

Sedan hösten 2007 arbetar jag som VD på MiG, Marknadsföreningen i Göteborg

En stor utmaning i det arbetet är att utveckla affärsnyttan mot en målgrupp, aktiv i göteborgsregionens näringsliv. Tidigare har jag arbetat främst inom mediebranschen, tidning, tv och spel.

Studier främst inom media, kommunikation och marknadsföring i kombination med en rad poäng inom pedagogik och psykologi.

Jag har en passion för att ständigt lära nytt och att agera för utveckling vilket är en otroligt viktig del i mitt liv och ligger till grund för mitt agerande såväl i arbetslivet som privat.

Lycka förutom att umgås med maken och mina tre söner är att omge mig med generösa, engagerade människor som är nyfikna på vad morgondagen bär med sig. Gärna också helt nya konstellationer av människor – det är riktigt kul.

Det tycker jag är viktigt med kommunikation:
Äkthet, att vara ärlig och inse vidden av kommunikationens makt. I dag sprids budskap till oändligt många människor på tiden av en sekunds klick. Det medför ett stort ansvar.

Det tycker jag är roligast/ svårast med kommunikation: 
Att ständigt påminna sig om att inte alltid utgå från sin egen världsbild att vara förutsättningslös men med ett bestämt mål för sin kommunikation. Det roligaste med kommunikation är att om man kommunicerar äkta och retoriskt rätt kan man väldigt ofta få precis det resultat man vill ha.

Kontakta mig gärna på kristina[a]mig.se